מתייעצת בקשר לסגירת רווחים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/07/2018 | 17:54 | מאת: שירה

תודה על התשובה . יש לו עוד כמה שאלות: אני שוחקת שיניים במצב כסה מה עדיף והאם בשביל להתחיל או בסופו יצטרכו להשלים בכל זאת את הנזקים שקיימים כרגע. והאם אם נשתמש בשיטה של יעשור יפריע לכתרים/סתימות קיימות ויצטרכו לעשות מחדש. יש איזה פתרון שלא יציק כמעט ויכאב גם בהרגשה וכם בנראות נכיד רק בערב /לילה כי הבעיה שלא בטוחה שאהיה מבוגלת ללכת עם משהוא זאת הבעיה שלי? וכמה זמן בערך זה יכול חקחת בשיניים הממש קדמיות רווח גדול ושאר השיניים יש רווח אבל יותר קטן גם זאת הבעיה כי לא רוצה שייקח זמן רב כי אחכ מתכננת סד בגלל כמות נזקים שעשיתינכבר וכל הזמן בטיפולים. אשמח לתשובה בהקדם.

שלום שירה נראה לי שאת צריכה לשמוע יעוצים מרופאים מומחים שבודקים את השיניים והפה. יש דרכים גם לטיפול בשעות הלילה אבל כמובן שהטיפול יארך יותר זמן. אין לי אפשרות להרחיב לגבי המקרה שלך ללא בדיקה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים