בהמשך לתוכנית התחלתית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

29/07/2018 | 04:06 | מאת: סיון

בהמשך להודעה הקודמת קודם כל תודה רבה על המענה בעיקרון הפורפיל שלי לא נוטה לבחוץ והשפתיים לא הכי מלאות. אורתודנט טוען שיש בליטה של השיניים והשיניים עליונות נמצאות בהטייה ואם לא נעקור אז זה יהיה עוד יותר בולט ועוד יותר בהטייה בגלל הצפיפות וזה יראה פחות טוב הבנתי ששן חמישית משפיעה פחות על הפורפיל משן רביעית עדיין אני אני חוששת שזה יהרוס לי את הפורפיל מהנסיון שלך מה היית ממליץ כאשר אתה רואה את הפורפיל ואת הבליטה והצפיפות איך ניתן לקבל תוצאה יותר יפה? אין לי דרישה מיוחדת הבנתי שאתה בין אורתודנטים הטובים ביותר בירושלים ולכן אני אשמח לשמוע את דעתך קישור:(לפורפיל) http://www.interload.co.il/upload/6157113.png

שלום אם השפתיים לא בולטות ואת לא רוצה לשנות הפרופיל אז תבחרו בדרך טיפול ללא עקירות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים