מתייעצת בקשר לסגירת רווחים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/07/2018 | 16:30 | מאת: שירה

מה עדיף בסגירת רווחים דרך בצורה אסתטית או בדרך של יישור שיניים. פשוט אמרו בדרך של השלמת חומרים במצבי לא בטוח שכדאי גם ששוחקת שיניים ומבנה שיניים קטן וגם בגלל שהחומרים האלה לפעמים נוטים להשבר אז במצבי עוד יותר יש סיכוי לכך ואמרו שעדיף בצורת יישור רק רוצה להבין איך סוגרים רווחים בדרך של יישור כמה זמן יכול לקחת כל התהליך וגם לגבי הסוג השני סיכוי להישברות במיוחד לאדם ששוחק גדול יותר זה נכון? וכמה זמן אורך התהליך בציפויים. ולעדכן שהרווחים תמיד היו רק עכשיו ממש מציקים לי בשל היתקעות יותר גדולה של מזון. ומהו התהליך שעושים בסגירת רווחים ביעשור שיניים וכמה זמן בערך לוקח?

שלום שירה תיבנון סגירת רווחים תלוי במספר גורמים. המ גודל השיניים באופן יחסי לגודל הלסת ומה גודל השיניים באופן אבסולוטי. כמו כן מה גודל הרווחים, פיזורם בקשת והיחס של השיניים העליונות עם השיניים התחתונות. בדרך כלל סגירה בטיפול אורתודונטי עדיפה כאשר ניתן לבצע זאת ולקבל אסתטיקה טובה ויציבה. סגירה באמצעות השלמה קצרה בהרבה מבחינת הזמן. יציבות השיחזור לאורך זמן תלויה במגעים עם השיניים התחתונות וזהירות כללית מחבלה. תתיעצי בבדיקה עם אורתודונט מומחה ועם מומחה לשיקום ותשמעי את דעתם על המקרה שלך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים