2 שאלות על סיום התהליך שלי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/07/2018 | 17:05 | מאת: אהוד

שלום בועז, אני מוריד את הגשר בקרוב- ונקבע לי תור אצל רופא שיניים להשלמת השיניים הקדמיות (מכוון שהשיניים שלי צרות בלמטה וצריך למלא את החלל, זה מה שהיא הסבירה לי)- אז 2 שאלות, איך קוראים לפעולה הזו של ההשלמה במונח אורטודנטי? (אני פשוט רוצה לחקור עליה קצת), ושאלה שנייה- מה יהיה משך הטיפול שלהשלמת שיניי הקדמיות? כמה זמן לוקח להשלים כל שן?

שלום אהוד לפעולה שהתבקשת לעשות קוראים שיחזור שן קדמית באמצעות חומרים מורכבים-קומפוזיטים. השם העממי הוא השלמת שן קדמית. ישנם גם שיחזורים באמצעות חרסינה שמכונים למינט . תהליך שיחזור עם חומר מורכב לוקח 1/2-1 שעה לשן. שיחזור למינט דורש מספר ביקורים . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים