דוקטור שלום רב!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/06/2018 | 04:24 | מאת: הדר

דוקטור שלום רציתי שתענה לי על כמה שאלות אם תוכל: 1.מזה טיפול אורתו מורחב בשתי לסתות לא כולל סט ורטנציה? 2.מהם מטבעי לימוד אורטודנתיים? 3.מזה פלטה לרטנציה לא שקופה? 4.מתי יש צורך בעקירה?כי לי אמרו שאני צריך שתי עקירות בניבים למעלה. 5.מתי יש צורך בגומיות בין לסתיות? אשמח אם תענה תודה רבה

1.טיפול אורתודונטי מורחב שתי לסתות זה קוד טיפולי שהמרפאה שהגעת אליה קבעה. בד"כ הכוונה לטיפול אורתודונטי מלא, המתקן את הבעיות שנמצאו בשתי הלסתות. רטנציה - הדרך ששומרים על השיניים בסיום הטיפול. קיבוע או פלטה. פלטה לרטנציה שאינה שקופה זו פלטה שיש בה גם חוטי מתכת. עקירות שיני חלב או שיניים קבועות מבצעים על פי הצורך הרפואי. גומיות בין לסתיות מטרתן למשוך את השיניים להגיע למגעים אידיאלים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים