שן קדמית לאחר יידור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/06/2018 | 16:20 | מאת: חן

עשיתי גשר שקוף בעבר, במהלך הטיפול שייפו לי קצת את השיניים הקדמיות... כרגע יש לי קיבוע. אני מרגישה רגישות באחת השיניים הקדמיות כאשר אני נוגעת בה בחלקה האחורי בקצהה השמאלי (שם שייפו לי לפעמים) מה הסיבה לזה? יש סיבה לדאגה? כי אין לי בה חור.

שלום חן רגישות לאחר ליטוש בד"כ עוברת לאחר מספר שבועות באופן הדרגתי. אפשר למרוח משחת שיניים עם פלואור על השן לפני השינה.זה יכול לזרז את ירידת הרגישות. קליטת פלואור לאמייל השן מקטינה רגישות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים