יישור שיניים-התייעצות.

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/06/2018 | 00:07 | מאת: אנונימית

היי,שיניים הקדמיות שלי יוצאות כלפי חוץ וזאת מכיוון שהייתי מוצצת את האצבע עד גיל מאוחר יחסית. השאלה שלי ,האם אני אכן זקוקה לגשר? כי זה מפריע לי וזה מפריע לדיבור שלי כי השיניים הרבה פעמים מתנגשות עם השפתיים שלי וזה מציק ומביך בו זמנית. כבר פניתי למרפאות אני רוצה להתחיל בהליך,העיניין שהרבה מהסובבים אותי טוענים שאינני צריכה, אין לי ספק שאני צריכה והשיניים פשוט יוצאות החוצה . צירפתי תמונות אמנם לא מקצועיות אבל רואים בבירור את השיניים. אשמח לתשובה כנה ,תודה רבה!!

שלום אני לא יכול לראות תמונות ולחוות את דעתי. מאחר ואת מרגישה שהשיניים שלך בולטות ,גשי לקבל חוות דעת כדי להבין מדוע את מרגישה כך. יתכן והן בולטות ביחס לפנים וללסת התחתונה ,ובבדיקה קצרה יוכלו להסביר לך את מהות הליקוי ודרכי טיפול אפשריות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים