אני שוקל צורך בטיפול חוזר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/05/2018 | 12:39 | מאת: דני

שלום רב, אני בן ארבעים ואחת. עברתי לפני שמונה שנים טיפול יישור בגשר פנימי. התוצאות היו טובות, אולם אני מרגיש שוב שיש תזוזה. עברתי אחרי כן טיפול קל יותר עם פלטה אולם הוא לא נתן את התוצאות המקוות. האם יש טעם לעשות שוב את אותו הטיפול שעברתי עם הגשר הפנימי? החשש שלי שמעבר לעלות הכספית, שוב אחרי הטיפול השיניים יזוזו (למרות הקיבוע והפלטה בלילה), ומה אז?

שלום המכשיר שאיתו תיישר את השיניים תלוי ברצונך. תצטרך אח"כ שמירה מוקפדת עם קיבוע וכנראה גם פלטה ללילה. לעיתים לא מספיק רק הקיבוע . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים