רסן בשיניים כואב??????

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/03/2018 | 09:27 | מאת: בן

דוקטור שלום שמים לי עוד שבועיים רסן וזה ממש מכוער והרופא כבר עשה ניסוי ושם לי לחודש להרגיל אותי וממש ממש כאב לי האם אפשר לא לשים רסן? אם ישלי צפיפות ממש גדולה בשיניים חייב בהכרח לעקור?

שלום בן ישנם מספר דרכים לפזר צפיפות ורסן הוא אחד הדרכים. הרסן אמור ללחוץ ולא לכאוב. תסביא לרופא מה אתה מרגיש והא יבין האם זה לחץ או כאב. כמו כן תשאל אותו האם למקרה שלך יש מכשיר אחר במקום רסן. אינני יכול לחוות דעה מה הפתרון למקרה שלך בלי בדיקה מקיפה וצילומים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים