כאב בלסת בפתיחת הפה(אינקוגניטו)

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/03/2018 | 19:27 | מאת: דור

שלום, אני בן 27 חודש לאחר התחלת יישור שיניים אינקטגניטו. הסתגלתי פחות או יותר למכשיר אך שמתי לב לתופעה שבבקרים אני קם עם כאב לסת כאשר אני פותח את הפה לצחצוח.. מעין כאב באיזור הלחי הימית, בדרך כלל זה עובר במשך היום אך אתמול קמתי עם אותו כאב רק שהוא נשאר, אני מרגיש קושי לפתוח את הפה עד הסוף ובזמן לעיסה אני מרגיש כאב באותו איזור.. יש סיבה לכך?

שלום דור על פי התאור שלך מקור הכאב כנראה בשריר. יתכן ואתה מהדק את השיניים בלילה . יתכן ושינוי השיניים גורם לשרירים לכיווץ והידוק השיניים בלילה. אם אתה מטפל בלסת אחת אפשר לשקול להכין סד לילה בלסת הנגדית.. כמובן שתתיעץ עם האורתודונט המומחה שמטפל בך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים