עזרה בנוגע לעכביש בלסת העליונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/03/2018 | 18:03 | מאת: גל לוין

שלום רב, אתמול שמו לבת שלי עכביש בלסת העליונה והלשון ממש כואבת ופצועה והבת שלי לא אוכלת ובקושי שותה. האם יש איזו שעווהו או משהו שניתן ללפף על העכביש כדי להגן על הלשון? אנא תשובתך הדחופה. אמא מודאגת.

שלום הדרך כלל הלשון מסתגלת לאחר כשלושה ימים . במידה ויש נקודה אחת שדוקרת אז מומלץ שהאורתודונט יבדוק. אם השיפשוף והגירוי הוא כללי יותר אז ניתן להמתין מספר ימים. קיימת שעווה אורתודונטית שמיועדת בעקר לסמכים שמדביקים על השיניים. היא פחות עוזרת למכשיר להרחבה. שבוע טוב ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים