יישור שיניים ורפלקס הקאה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/02/2018 | 20:29 | מאת: רון

שלום יש לי רפלקס הקאה שמונע ממני לעשות צילומי נשך. להבנתי בשביל להתחיל טיפול אורטודנטי אפשר להסתפק בצילום פנורמי שלא כולל הכנסה של עצם כלשהו לפה. להבנתי על מנת "לקחת" את מבנה השיניים יש להכניס איזשהו חומר לפה, אך שמעתי שיש שיטות שלא צריך לעשות את זה. אשמח שתאיר את עיניי במה ניתן לעשות ואיך ניתן להתמודד עם רפלקס כזה. אני בן 24. תודה רבה מראש רון

שלום רון אפשר לבקש במכון הרנטגן לעשות את צילום הנשך עם פילים קטן. יש גדלים של פילמים קטנים , של ילדים.זה יקל עליך עם בעיית הרפלקס. יש אפשרות היום לבצע סריקה של השיניים במקום חומר המידות. כמו כן אפשר לבקש להשתמש במיים פושרים בזמן המידות כדי לזרז התקשות החומר. בהצלחה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים