שיוף יתר של שן קדמית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/02/2018 | 01:21 | מאת: בן 27

היי אני בן 27 ולקראת סיום טיפול אורתודנטי. במהלך הטיפול שן קדמית אחת הייתה יותר ארוכה מהשנייה, ושייפנו אותה. השיוף יצא עגלגל, ולדעתי קצת יותר מדי, האורתודנט הציע שאפשר ליישר את זה מה שאומר לשייף עוד את אמצע השן. והציע גם לשייף את השן שלידה שהייתה עקומה מלחתיכלה,אך כעת אני רוצה להמנע מזה כי גם ככה המנשך הקדמי לא כמו פעם בעקבות היישור, לצורך העניין אני בקושי מצליח לחתוך שקית קטשופ למשל עם השיניים הקדמיות, אז שיוף נוסף עוד יותר יקצר את השן ויקשה עליי. חשבתי על פיתרון אחר, אולי להשלים את החצי מילימטר הזה ששייפנו יותר מדי. עשיתי הדגמה במחשב וזה נראה טוב. אני מצרף פה תמונה מקורית ותמונה מדומה ואשמח שתביע לי את דעתך מצב מקורי : http://www.siz.co.il/my.php?i=wjnymz5yyxmw.jpg מצב מדומה: http://www.siz.co.il/my.php?i=nzqyznjhjtny.jpg

שלום עומרי מאחר ועדין יש לך סמכים על השיניים האורתודונט יכול בעזרת כיפוף בחוט לאזן את קצה השיניים. ניתן למשוך את השן מעט כלפי מטה במקום לבצע תוספת. בהצלחה ד"ר צור

14/02/2018 | 11:51 | מאת: עומרי

כן אבל כמו שאמרתי השן מסתיימת בצורה עגלגלה מה שאומר יש חלק שארוך יותר או שווה לשן שלידה וחלק קצר יותר, אם נוריד טיפה אז יהיה חלק מהשן יותר ארוך מהשן שלידה.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים