מתחתי את הלסת התחתונה?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

31/01/2018 | 20:03 | מאת: עומרי תורגמן

לאחותי היה פלטה בלסת התחתונה לשיניים כי הלסת שלה הייתה במרחק מהלסת העליונה. מתחתי את הלסת שלי ברצף 3 ימים ואני חושב שעכשיו באמת מתחתי את הלסת . כי מיקודם הרגשתי את השיניים מאחורה יותר והם לא נגעו בשיניים הקידמיות יכול ליהיות ? אני יודע זה נשמע מצחיק אבל מתחנן תענו לי

שלום עמרי השינוי שעשית לעצמך הינו זמני.השרירים של הלסת גרמו לשינוי התנוחה. ברגע שתפסיק עם תרגילי המתיחה השריר יחזור לעמדתו המקורית ואתו גם הלסת והשיניים. כדי לקבל אפקט קבוע צריך מספר חודשים של מתיחה קבועה. בברכה ד"ר צור

01/02/2018 | 16:44 | מאת: עומרי תורגמן

אתה בטוח מתחתי 3 ימים ממש חזק כמה זמן יקח לזה לחזור לצורה המקורית?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים