יישור שיניים למבוגרים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/11/2017 | 19:22 | מאת: ליאור

שלום רב, בחיפוש אחר יישור שיניים למבוגרים קיבלתי מס'' הצעות שונות לשיטות דומות. האם יש הבדל בין שיטת irok/ invisalign לבין שיטת ecligner ? אם כן מהו?

שלום החברות השונות מציאות פתרון עם פלטות שקופות. רמת הפיתוח הטכנולוגי של אינויזלין נמצאת ברמה גבוהה יותר. לכן למקרים מורכבים טכניקת אינויזלין תהיה להערכתי מדוייקת וצפויה יותר. יש הבדל גם בעובי וגמישות הפלטות השקופות. תבקש לראות את הפלטות.חלקן קשיחות ולוחצות יותר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים