האם גשר גורם לאסימטריה?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/10/2017 | 09:43 | מאת: עמית

יש לי גשר בשיניים ופתאום בשבועות האחרונות אני רואה שנוצרה לי אסימטריה בשפה העליונה. צד אחד של השפה גבוהה והצד השני נהייה פתאום נמוך בכמה מילימטרים ואיבד את הצורה שהיתה לפני באזור הקיופדס בוו (היה לי שפתים משולשות עדינות ופתאום צד אחד הפך להיות עגול בעוד השני נשאר משולש). האם הגשר גרם לזה? ואם כן איך אפשר לטפל בזה פשוט השינוי היחידי שקרה באזור הפנים בזמן האחרון הוא רק השיניים. תודה מראש

שלום במידה והייתה צפיפות של השיניים בצד אחד גדולה מן הצד השני, פיזור הצפיפות יכול להשפיע על עמדת השפה. כמו כן אם מטרת הטיפול לדחוף קדימה את השיניים , הדחיפה יכולה לגרום לשינוי בשפה. כמו כן יכול להיות שפעילות השרירים של השפה השתנתה במעט בגלל השינוי בעמדת השיניים והשפה. תתייעץ עם הרופא המטפל על כך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים