גשר פלטה שקוף מאכזב ....

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/09/2017 | 13:03 | מאת: חן

היתה לי שן קדמית טיפה עקומה, לא שן על שן אלא מסובבת קצת בקטנה. עשיתי יישור שיניים בשיטת הפלטות השקופות. ובסיום הטיפול עדיין השן לא מסובבת לגמרי. הרופאה אמרה שזה ישר ואי אפשר יותר. ואני תוהה איך אי אפשר? רואים בבירור שהיא לא לגמרי מסובבת כמו השן לצידה. אמנם הן שתיהן מפבקו ישר אם מסתכלים מאחורה אך זה בגלל שהיא גם שייפה לי במהלך הטיפול אבל בפירוש היא עדיין מסובבת. האם האורתודנטית גרועה? או שגשר מסוג כזה לא עושה מושלם? כי חברותיי עשו גשר טבעות רגיל ויצא להן משולם!

שלום על סמך התאור שלך אני חושב שיש אפשרות לבקש להוסיף עוד מספר פלטות כדי להשלים את סיבוב השן. לעיתים הקשתיות לא מגיעות למלוא התוצאה לאחר סיום X הקשתיות שהוכנו ויש צורך להזמין עוד מספר קשתיות. בברכה ושנה טובה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים