תיקון סגר צלבי בעזרת קשתיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/09/2017 | 09:08 | מאת: אלחנדרו

Bannersדלג על Banners פייסבוק אינסטגרם Bannersדלג על Banners צור קשר Bannersדלג על Banners English חיפושדלג על חיפוש האגודה האורתודנטית בישראל חיפושדלג על חיפושBannersדלג על BannersBannersדלג על BannersBannersדלג על Banners כניסה לאתרדלג על כניסה לאתר בר עליוןדלג על בר עליון חיפוש רופא חיפוש לפי שם חיפוש אתה נמצא כאן עמוד הבית > שאל את המומחה > אורתודונטיה למבוגרים וטיפולים רב תחומיים אורתודונטיה למבוגרים וטיפולים רב תחומיים ד"ר רפי רומנו בעל רשיון מומחה ליישור שיניים ולסתות. סיים לימודי רפואת שיניים וכן את התמחותו ביישור שיניים בפקולטה לרפואת שיניים, האוניברסיטה העברית והדסה עין כרם, ירושלים. ד"ר טלי גזית רפפורט בעלת רשיון מומחה ליישור שיניים ולסתות. סיימה לימודי רפואת שיניים וכן את התמחותה בפקולטה לרפואת שיניים, באוניברסיטת תל אביב. ד"ר סילביה גרון בעלת רשיון מומחה ליישור שיניים ולסתות. חברת המחלקה לאורתודונטיה, בית הספר לרפואת שיניים ע"ש מוריס וגבריאלה גולדשלגר ,אוניברסיטת תל-אביב. סיימה לימודי רפואת שיניים וכן את התמחותה בפקולטה לרפואת שיניים, האוניברסיטה העברית והדסה עין כרם, ירושלים. פורום זה מיועד לשאלות בנושאים של יישור שיניים למבוגרים עם או בלי טיפולים נוספים כגון טיפולי חניכיים, שיקום הפה, שתלים וכדומה. האגודה האורתודונטית מודה לכם על השתתפותכם. התכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד ואינם בגדר המלצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר הוסף נושא חדש Search גיל 37, טיפול אורתודנטי, ניב כלואה cal | 11:04 18/06/2017 כמו כן, אבקש המלצה לרופא cal | 11: שלום דוקטור,לפני כשנתיים סיימתי כביכול טיפול אורתודנטי בעזרת קשתיות שקופות clear aligner בתחילת הטיפול הרכבתי מכשיר להרחבה דנטלית של הלסת במשך ארבעה חודשים ולאחר מכן כל שאר המשך הטיפול בוצע בעזרת הקשתיות אך יתכן שלא סיימתי את הטיפול ואינני שבע רצון ובצדק מהתוצאות,סגר הלסתות בצד אחד נשאר הפוך בשתי שיניים אחוריות שיוצר posterior crossbite מכיוון שאיני נמצא בארץ תקופה ארוכה ואין ברשותי אפשרות לגשת לאורתודנט שטיפל בי הוחלט שאשלח לי עוד סטים של קשתיות להזזת שיניים אלו לתיקון הסגר ,שאלתי היא האם לדעתך הבעיה אכן נתנת לטיפול בעזרת הקשתיות? או שזה בזבוז של זמן ואכן כן אצטרך ניתוח או הרכבה נוספת של המכשיר להרחבת הלסת? צרפתי תמונות לקבלת חוות דעת ,תודה מראש http://www.interload.co.il/upload/942209.jpg http://www.interload.co.il/upload/8727316.JPG http://www.interload.co.il/upload/8301565.JPG

שלום להערכתי יהיה קשת לתקן את הסגר הצלבי עם קשתיות בלבד. נשאלת השאלה האם חיוני במצבך העכשוי לנסות לתקן את הסגר הצלבי.במידה ואין הפרעה תפקודית אפשר גם לא להמשיך ולא לנסות לטפל. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים