שיניים קדמיות לא נסגרות אחת על השניה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/08/2017 | 19:58 | מאת: שני

שלום, אני בת 34, ומאז ומתמיד השיניים הקדמיות שלי לא נסגרות אחת על השניה, אלא העליונות קצת מכסות את התחתונות, אני מרגישה שזה נורא פוגע במראה של החיוך, ובנוסף חסרה לי מאז ומתמיד שן תחתונה אחורית, האם זה אכן משפיעה על המראה ? מה ניתן לעשות ? יש לציין שכמובן שברגע שאני סוגרת את השיניים הקדמיות אחת על השניה, השיניים האחוריות אינן נסגרות אחת על השניה...

שלום שני השיניים העליונות אכן צריכות לכסות את קצה השיניים התחתונות , בערך 30% מגובה השן התחתונה. אם יש הפרעה אסתטית למרות שאת סוגרת באופן זה הרי שצריך ולבדוק מה מהות הגורם. בזמן שהחותכות הליונות והתחתונות נוגעות בקצה של האחת עם השניה השיניים האחוריות לא אמורות לגעת. חובר בשן אחורית יכול לגרום לתזוזת השיניים הסמוכות , לשינוי בעמשת השיניים העליונות, לשינוי סגרי ולעיתים בעיית חניכיים. תגשי לבדיקה לקבל הסבר על מצבך המדוייק. בברכה ד"ר צור

12/12/2017 | 02:21 | מאת: שיפי

יש לי בן בגיל 22 הלסת התחתונה בולטת החוצה ובעבר היינו אצל מס אורטודנטים שאמרו שצריך ניתוח . האם יש פיתרון אחר ליישור הלסתות והשיניים ללא ניתוח. ?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים