שאלה בקשר לתחילת יישור שיניים וקושי בהגייה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/08/2017 | 20:51 | מאת: יובל

שלום ביום ראשון עשיתי גשר בשיניים גשר מתכת רגיל שמו לי מין צ׳ופצ׳יק קטן בשני הצדדים כדי שהשיניים שלמעלה והשיניים למטה לא יתנגשו רציתי לדעת אם אתה מכיר שעושים כזה דבר בגשר? כרגע זה לחודש התוספת הזו בנוסף רציתי לשאול התחיל לי דיבור שונה מאוד שממש מפריע לי קשה לי לדבר ולהגיד אותיות כמו צ,ס, ש, ש׳ יוצאות לי שונה ומוזר השאלה שלי אם אני יחזור לדבר כמו פעם וממה זה נובע? תודה

15/08/2017 | 20:52 | מאת: יובל

בת 20 אם זה משנה

שלום יובל אכן מקובל לשים הגבהה קטנה כדי למנוע לחץ עודף על הסמכים. בדיבור בד"כ חוזר לעצמו עם ההסתגלות והזמן.כשבוע עד שבועיים מתרגלים ומסתגלים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים