האם ניתן להצר לסת עליונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/08/2017 | 16:36 | מאת: אסי

שלום עברתי לפני מספר שנים יישור שיניים בהתחלה שמו לי מכשור מתחת לחיך על מנת להרחיב קשת עליונה של החנייכיים האם ניתן להצר קשת שניפתחה יתר על המידה לעומת התחתונה האורטודנט טוען שלא ניתן שזה נועד להרחבה בלבד ולא להצרה וקשה לי להאמין אשמח לחוות דעת מיקצועית תודה .

שלום אסי ניתן להצר את השיניים העליונות או להרחיב את האזור האחורי התחתון במידת הצורך כדי ליצור התאמה טובה. לא ניתן להצר את העצם באזור החיך , פעולה הפוכה להרחבה של החיך. לכן במידה והבעיה קלה ניתן להזיז את השיניים בלבד. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים