ברצוני לעבור יישור שיניים אך ישנה בעיה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/07/2017 | 23:25 | מאת: עומר

אני בן 26, מצחצח שיניים ושומר על הגיינת הפה והשיניים בריאות. לפני מספר חודשים ביקרתי אצל אורטודנט לצורך יישור שיניים (יש לי ניב בולט). לאחר מספר דקות של בדיקה מעמיקה (בתוספת צילום פנימי של השיניים) האורטודנט אמר שאם יתבצע יישור שיניים, יש סכנה של נסיגת חניכיים אשר עלולה לגרום לסיבוכים רבים ואין לו מה להגיד לי, אין באפשרותו לעשות שום דבר. השן הבולטת מאוד מפריעה לי, הן מבחינה אסתטית והן מבחינה בריאותית. עם איזה סוג של מומחה עליי להתייעץ בכדי לקבל חוות דעת נוספת לגבי אפשרות וסוג יישור השיניים? האם קיימים טיפולי יישור שיניים מיוחדים לבעלי חניכיים בעיתיות? מהי הפרוצדורה?

שלום עומר עליך לגשת למומחה חניכיים ולקבל אישור שאין לך כרגע מחלת חניכיים פעילה. להסביר לו שברצונך לעבור טיפול אורתודונטי והאם יש לו השגות כלשהן לגביך באופן ספציפי. לאחר שיאשר לך שהחניכיים בריאות תיגש ליעוץ אצל אורתודונט מומחה. התאום בין שתי ההתמחויות יבטיח לך טיפול תוך שמירה על בריאות החניכיים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים