שאלה לגבי יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/06/2017 | 11:39 | מאת: שרון

היי, לפני כמה זמן התחלתי לעשות טיפול של יישור שיניים. חיברו לי את הגשר, ורציתי לדעת האם החוט מתכת ששמים על הגשר (זה שנתפס עם הגומיות) אמור להיות בתוך החורים של הגשר ומעליו הגומיה או שזה לא כלכך רלוונטי? משום שאצלי חלק מהחוט מתכת נמצא בתוך הגשר ומעליו הגומייה וחלק לא. תודה **מצ"ב תמונה לדוגמא למה שהתכוונתי

שלום שרון לעיתים בתחילת הטיפול האורתודונטי לא מכניסים את החוט לכל הסמכים כדי לא להפעיל כח חזק מדי בשלב הראשוני.רצוי שתשאל את האורתודונט האם החוט יצא מהמקום או שהוא התכוון לכך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים