בקיעה עקומה של שיניים קבועות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/06/2017 | 12:22 | מאת: אלון

שלום, לבתי בת השבע צומחות כעת שתי השיניים העליונות קדמיות. הן בקעו במחצית הדרך. הנשירות נשרו, ונראה שיש מקום לשיניים. אולם, נראה כי השיניים צומחות בזוית לצדדים כאילו באלכסון לכיוון הניבים. האם זה תקין והן יסתדרו בהמשך? האם יש צורך להתערבות בשלב זה?? תודה, אלון

שלום אלון השיניים בוקעות עם הטיה קלה כמו מניפה. עם הזמן ההטיה משתפרת. רצוי לגשת לבדיקה בגיל 8 סמוך לזמן שבוקעות עוד שתי שיניים בצידי השיניים שבקעו. לבדוק שיש מספיק מקום לארבעת השיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים