לחץ בקיבוע לאחר הורדת גשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/06/2017 | 21:26 | מאת: עדי

היי:) הורדתי גשר לפני 3 חודשים ויש לי קיבוע פנימי וחיצוני. בבדיקת ביקורת, העברתי לאורתודונטית את תחושותיי לגבי שן קדמית שהיא בולטת ויש תחושה שלא נכנסה מספיק(פרט ששמתי לב אליו ברגע הראשון שהסתכלתי במראה לאחר הורדת הגשר). לדברי האורתודונטית,השן נכנסה עד הסוף ואין כל אפשרות ליותר מזה אבל אפשר לעשות לחץ בקיבוע החיצוני כדי שתכנס קצת. שאלתי היא: האם הלחץ באמת יכול לגרום לכניסה של השן כאשר יש קיבוע פנימי?

שלום עדי אני מבין שהקיבוע החיצוני שאת מציינת הוא בעצם פלטה. ניתן להפעיל לחץ עם הפלטה ולקבל שינוי קל. ניתן לכוון באופן קל גם את חוט הקיבוע הפנימי. בשני הדברים מדובר על תנועה קלה מאוד. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים