רווח גדול בשיניים התחתונות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/06/2017 | 08:56 | מאת: רון

היי אני בן 26 ויש לי רווח גדול בשיניים התחתונות. הלכתי לאורטודנט, שאמר לי שהבעיה הן שיניים קטנות ולא עקומות, ולכן הוא ממליץ לי ללכת לרופא שיניים לטובת "מילוי" הרווחים. הלכתי לרופא שיניים שאמר שהרווחים גדולים מדיי ואין ביכותו מה לעשות (המילוי יפול ויראה רע). האם קיימים פתרונות אסתטיים לטיפול ברווחים גדולים בשיניים התחתונות? לנוכח גילי, עדיף שהטיפול יהיה "בלתי נראה". תודה רבה

שלום רון. על פי התשובות שקבלת מהרופאים שנבדק אצלהם אני מניח שגודל הרווח הוא גדול מדי בכדי לסגור אותו בטיפול אורתודונטי , ומצד שני השלמות קוסמטיות יתנו מראה של שיניים גדולות. יתכנו שני פיתרונות נוספים, ואולי אף יותר אפשר לשקול הקטנת גודל הרווחים , ורק לאחר תהליך ההקטנה לבצע את הגדלת השיניים. כמו כן אפשר אולי לשקול פתיחת מקום לשן נוספת ,שתמלא בסופו של דבר את כל הרווח שיווצר. ניתן לבצע פעולות אלה גם עם מיכשור בלתי נראה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים