יישור שקוף לשיניים שעברו בעבר טיפול אורטודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/05/2017 | 04:01 | מאת: בן

שלום ד"ר צור בשנוות העשרה הרכבתי ריבועים על השיניים ולימים התוצאה לא נשמרה מסיבות שונות (מצרף תמונה להתרשמות). האם היית ממליץ לי על יישור בשיטה השקופה ומה לדעתך יהיה משך זמן הטיפול? תודה!

שלום בן יישור שיניים בשיטה שקופה נותן תוצאות טובות. משך זמן הטיפול תלוי בסוג התנועה שהשיניים צריכות לעבור וחומרת הבעיה. תפנה לרופא מומחה ליישור שיניים ותקבל הערכה טובה של זמן הטיפול. בברכה. ד"ר צור

23/05/2017 | 00:32 | מאת: בן

תודה על התגובה, ידוע לי שמשך זמן הטיפול תלוי בשני הגורמים שציינת מצרף שוב את התמונה (בתקווה שהפעם התמונה תצורף..) אם תראה את התמונה,אשמח להתרשמות שלך לגבי המקרה מבחינת משך זמן טיפול לדעתך כמו כן,מה ההבדל בין יישור שקוף IROCK לבין INVISALIGN? תודה מראש.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים