שיניים צרות בגיל מתקדם

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/04/2017 | 22:17 | מאת: רון

היי אני בן 26, לאחרונה הציק לי שהחיוך שלי לא יפה. הלכתי הבוקר לאורטודנט להתייעצות, והוא הפתיע אותי שאין לו יכולת לעזור לי עם טיפול אורטודנטי, מכיוון שהבעיה שלי אינה שיניים עקומות אלא שיניים צרות. הוא המליץ לי לפנות לרופא שינים לטיפול של מילוי השיניים. הייתי שמח לשמוע האם אתה ממליץ על טיפול מסוג זה? מה אני צריך לדעת לפני שאני פונה לעשות אותו ומהי העלות המוערכת שלו? תודה רבה, מעריך את זה

שלום רון כשרוחב השיניים קטן יחסית לגודל הפה מתקבלים רווחים באזור הקדמי של הפה ולעיתים גם באזור האחורי. ישנם מקרים שהשיניים קטנות באופן אבסולוטי יחסית לממוצע בלי קשר לרוחב קשת העצם. לפתרון הבעיה לעיתים משלווים טיפול אורתודונטי שתפקידו לפזר באופן טוב את הרווחים , או להזזתם לאזור אחורי יותר, ואחכ טיפול שיקומי של שיחזור והגדלת השיניים. לכן הייתי מתייעץ גם עם מומחה לשיקום הפה , ושואל אותו לגבי האפשרות או הצורך בטיפול אורתודונטי בנוסף לשיחזורים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים