שן חלב שמפריעה לשן צומחת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/03/2017 | 14:03 | מאת: דנה

שלום, בתי בת 8, שתי השיניים הקדמיות נפלו לה והתחילו לצמוח שיניים חדשות. אני רואה שאחת השיניים צומחת מעט עקומה וזה נראה שזה בגלל השן שלצידה שמפריעה לה. אותה שן מפריעה כבר מתנדנדת אבל יכול לקחת זמן עד שתיפול ואני לא יודעת אם השן הצומחת תתיישר באופן טבעי לאחר שזו תיפול או שתישאר עקומה (ואז אולי אמורים לעקור את השן המפריעה). תודה

שלום דנה הגיל והשלב ההתפתחותי של ביתך הם עיתוי טוב לגשת לבדיקה ראשונית אצל מומחה לאורתודונטיה או מומחה לרפואת שיניים לילדים. בתהליך הגדילה וההתפתחות מתרחב המקום לארבעת החותכות הקבועות העליונות והתחתונות. לעיתים גודל השיניים גדול מכמות ההרחבה הנוצרת בהתפתחות , ואז יש מקום לשקול התערבות. המלצתי לגשת לבדיקה. בברכה , ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים