רישוי לעסוק באורתודנטיה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

05/03/2017 | 17:12 | מאת: מירב

שלום, ביתי לפני טיפול אורתודנטי. אודה לך אם תוכל לענות לי בבקשה לשאלות הבאות: 1. האם כל רופא שיניים יכול לעסוק באורתודנטיה? 2. איך אני בודקת רשיון לרפואת שיניים? אורתודנטיה? תודה רבה

שלום מירב כל רופא שיניים יכול לעסוק באורתודונטיה. הייתי ממליץ לך לגשת למומחה לאורתודונטיה , שעבר התמחות של שלוש שנים בתחום. הידע של המומחה והיכולת לבחור בטיפול שיהיה הנכון ביותר למטופל גדול בהרבה. חפשי באתר האגודה האורתודונטית את שם הרופא שאת בוחרת ותראי אם הוא מופיע שם ואם הוא מומחה. כמו כן תוכלי לשאול את הרופא אם יש לו רשיון מומחה. כל רופא עם רשיון כזה ישמח להגיד לך ולהראות את תעודת המומחיות שלו. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים