יישור שיניים-משך הפעולה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

02/01/2010 | 11:38 | מאת: טלי

אני בת 27 וקיים אצלי רווח של כ-2 מ"מ בין השיניים עליונות הקדמיות. יש לי שתי שאלות: 1. האם עקרונית ניתן לתקן את המצב תוך 6 חודשים בערך? (אני מתחתנת עוד כחצי שנה ורוצה חיוך יפה לחתונה)... 2. האם קירוב השיניים זו לזו לא יפתח רווח ביו הקדמיות לניבים שלידן? תודה טלי

03/01/2010 | 23:17 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום טלי על מנת לענות באופן מקצועי על שאלתך, את חייבת להיבדק כך שניתן יהיה להתרשם מהרווח אותו את מתארת במכלול,ביחס ליחסי הסגירה של השיניים, החיוך, והפנים. באם הבעייה מינורית ומתמקדת רק בשיניים קדמיות , הטיפול בהחלט קצר וקצוב במספר חודשים. המלצתי, בקרי אצל אורתודנט מומחה אשר יתן לך חוות דעת אמינה ומספקת. בהצלחה.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים