לאחר סיום טיפול אורתודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/02/2017 | 13:27 | מאת: אופיר

שלום אני לאחר סיום אורתנדטי ואני מאוד מרוצה מהתוצאה רק יש משהו שמפריע לי השתמשתי בגומיות במהלך הטיפול בשביל שלא יהיו רווחים והכל יסגר כמו שצריך אבל שאני סוגר תשיניים אז שן אחת בצד ימין שן של הניבים לא נסגרת עד הסוף וזה מפריע לי איך שזה נראה אני לא רוצה לחזור לשים גשר בשביל הבעיה הזו אז רציתי לדעת עם יש דרך אחרת כמו מכשירים או שיוף שיכולות לפתור את הבעיה תודה

שלום אופיר לעתים ניתן לעשות תנועות קטנות של השיניים גם באמצעות פלטות שקופות או פלטה עם חוטי מתכת. כדי לוודא איזה סוג תנועה השיניים צריכות לעבור אתה חייב לעבור בדיקה אורתודונטית. לא ניתן לתת תשובה יותר מלאה ללא בדיקה. תתיעץ עם האורתודונט שטיפל ,שמכיר את הבעיה הראשונית , או תקבל יעוץ אצל מומחה נוסף. בברכה. ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים