נפילת קיבוע אורטודנטי

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/01/2017 | 15:25 | מאת: תרצה שלום

שלום רב. הקיבוע שהושם לביתי לפני חצי שנה נפל כבר פעמיים האם הדבר מעיד על חוסר מקצועיות? האם כדאי לפנות לרופא אחר ולשלם שוב שיתקין קיבוע? תודה רבה

שלום תרצה הקיבוע יכול ליפול ממספר סיבות. אם הקיבוע נפל אחרי מספר חודשים הסיבה בדרך כלל היא נשיכה לא זהירה. אם הקיבוע נופל אחרי זמן קצר הרי היתה בעייה בתהליך הדבקת הקיבוע, כמו רטיבות. צריך לוודא שהקיבוע אינו מפריע לסגירת השיניים באופן טבעי. בברכה. ד""ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים