יישור שיניים בלתי נראה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/01/2017 | 00:39 | מאת: רון

היי אני בן 26, ובשנים האחרונות הבחנתי שאני סובל מרווח גדול בשיניים התחתונות המרכזיות. אינני יכול להרשות לעצמי גשר מבחינה "תדמיתית" ולכן אשמח לשאול האם קיימים פתרונות "בלתי נראיים" ליישור השיניים? האם קיימות פלטות מסוימות לשינה בלבד? תודה רבה

שלום רון בהחלט ישנם פתרונות בלתי נראים. ניתן לשים פלטות בלילה או בשעות הפנויות ביום בנוסף לשעות הלילה. הרכבה של 24 שעות תזרז את הטיפול. כמו כן קיימים סמכים לינגואלים(פנימיים) שלא רואים אותם. תפנה לאורתודונט מומחה לקבל יעוץ ובחירה של הטיפול המתאים לך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים