תזוזת שן

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/01/2010 | 10:28 | מאת: רעות

לבתי בת ה-11 רווח די גדול בין הניב העליון לשן הקדמית. יש לה הרגל לדחוף עם הלשון את השן הקדמית העליונה לכיוון השן השנייה. האם הדבר עלול להביא לתזוזת השיניים כך שבסופו של דבר השןהקדמית תעלה על שן הקדמית השנייה?

03/01/2010 | 22:58 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום רעות נראה שאת רואה תופעות שונות אצל הילדה כגון "דחיפת לשון" מעצם העובדה שהסבו את תשומת ליבך לקשר בין תזוזת שיניים והשפעת הלשון על כך. אני ממליצה לגשת למומחה לישור שיניים בכדי שיאבחן את שלב התפתחות ובקיעת השיניים והקשר בינהם לבין השפעת הלשון ויכוון אותך כיצד ומתי מומלץ לטפל.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים