ביצוע בדיקות גנטיות הריון ראשון

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

09/05/2018 | 20:14 | מאת: גילה

אני בת 46 בשבוע 13 הריון ראשון לאחר תרומת ביצית שעברתי באסותא עם חברת "מאמס" ותרומת זרע מבנק זרע בארץ. עברתי סקירה גנטית לאשכנזים והכל חזר תקין. אני עוברת סקירת מערכות מוקדמת בשבוע הבא לשקט נפשי שלי. שמעתי על בדיקות גנטיות משלימות כגון- NIPT , G-Check השאלה שלי- האם יש צורך לעבור גם בדיקות אלו למרות שהביצית היא לא שלי...והתורמים עוברים סקירה גנטית .

יש צורך, מאחר שהפעם לא מחפשים פגמים בגנים ספציפים כמו בבדיקות הסקר לפני ההיריון, אלא בהפרעות בכרומוזמים שעלולים להתפתח בעובר גם במקרה כמו שלך.

יש צורך, מאחר שהפעם לא מחפשים פגמים בגנים ספציפיים כמו בבדיקות הסקר לפני ההיריון, אלא בהפרעות בכרומוזומים שעלולים להתפתח בעובר גם במקרה כמו שלך.

מנהל פורום תרומת ביציות