פענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/05/2013 | 15:25 | מאת: שי

שלום, בת 29 סובלת באופן ככלי ממיגרנה אנמיה וטלסמיה(לא ידוע איזה סוג בהתחלה חשבו מינור אך בוצעה בדיקה המוטולוגית שלא ידעה להגיד איזה סוג).בנוסף, ב4 החודשים האחרונים סובלת מבעיות גב חזקות המשתקות מפעילות יומיומית וחולשה קשה שרירים מכווצים תחושות מוזרות ברגליים ועוד.. טרם נמצא המקור לכך(אני לפני MRI של עמוד השדרה הגבי-מתני ומפרקי SI).לפני כשבוע וחצי הייתי מקוררת עם כאבי גרון וחום נמוך בתוספת כאבי השרירים ולכן ביקשתי לבצע בדיקת דם למחלת הנשיקה. אשמח לדעת אם חלילה יש לי או האם היתה לי מחלה כזו ואם ניתן לדעת טווח של זמן. כמו כן אם יש המלצה לויטמין מסוים שניתן לקחת לטובת החולשה. תודה וחג שמח: CMV IgG 47.90 POSITIVE CMV IgM שלילי EBV IgG-EBNA >600 POSITIVE ALK. PHOSPHATASE 55 U/L GOT (AST) 14 U/L GPT (ALT) 12 U/L WBC 7.4 K/ul NEUT% 51.9 % NEUT.abs 3.8 K/ul LYM% 43 % LYMP.abs 3.1 K/ul LUC% 1.6 % MONO% 3.5 % MONO.abs 0.26 K/ul EOS % 0.2 % EOS.abs 0.0 K/ul BASO % 0.3 % BASO abs 0.0 K/ul RBC 5.97 M/ul HB 12.0 g/dl HCT 40.9 % MCV 68.6 fL MCH 20.1 pg MCHC 29.3 g/dl RDW 14.6 % MACRO% 0.0 MICRO % 18.0 HYPO % 33.0 PLT 280 K/ul MPV 8.3 fL LUC abs 0.12 K/ul

איני רואה עדות למחלת הנשיקה איני מאמין בויטמינים למצבים כפי שאת מתארת במקביל לבירור הגופני אני חושב שאת זקוקה לתמיכה רגשית, את נשמעת במצוקה ניכרת, שהיא גם תוצאה של המיחושים הגופניים, אבל גם מעצימה אותם. אל תוותרי על טיפול גם בפן הזה של מצבך

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה