ספירת דם בעייתית - תודה מראש.

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

14/05/2010 | 02:47 | מאת: אליהו הנביא

שלום שלום יש לי ערכים בעייתים ב NEUTROPHILS נמוך LYMPHOCYTES גבוה PLATELETS נמוך NEUTROPHILS % 43.70 % ( 46.00- 68.00)*(.........) LYMPHOCYTES % 45.80 % ( 15.00- 45.00) (.........)* PLATELETS 126.00 K/UL ( 150.00- 400.00)*(.........) גם לפני חודש עשיתי בדיקת דם והיו לו אותם ערכים בעייתים דליעל ! בנוסף לבדיקות דלעיל עשו לי עוד בדיקות, והיו לי סטיות בערכים גם ב: MPV גבוה BILIRUB.TOTAL גבוה MPV 11.60 FL ( 6.50- 11.50) (.........)* BILIRUB.TOTAL 1.41 MG/DL ( 0.30- 1.20) (.........)* כאמור, משום מה לא נבדקתי שוב על שני בדיקות אלה. סימפטומים גופניים אין לי, חוץ מעייפות ותשישות וקושי לקום בבוקר. אפשר לדעת אם יש מה לדאוג ? אני צריך לעקוב ? תודה רבה !!!! להלן סיכום בדיקות הדם שלי בשנים האחרונות אם זה יעזור : LIPEMIC INDEX | | | |NORMAL | | | | HEMOLYTIC IND. | | | |NORMAL | | | | ICTERIC INDEX | | | |NORMAL | | | 95.17 | | | 73.08 | | GLUCOSE MG/DL | | | 69.73 | 79.00 | | 54.54 | | ALK.PHOSPHAT. U/L | | | 107.60 ¢| 105.00 ¢| | 10.21 | | ALT(GPT) U/L | | | | | | 82.58 | | AMYLASE SERUM U/L | | | 53.93 ¢| 40.00 | | 11.44 | | AST(GOT) U/L | | | 1.14 | 0.53 | | 1.41 ¢| | BILIRUB.TOTAL MG/DL | | | 10.10 | | 8.04 | | | BUN MG/DL | | | 9.36 | | | | | CALCIUM SERUM MG/DL | | | 158.43 | | | 148.38 | | CHOLESTEROL MG/DL | | | 0.84 | | | 0.79 | | CREATININE SER.MG/DL | | | 136.23 | | | 138.32 | |SODIUM SERUM MMOL/L | | | 3.98 | | | 4.07 | |POTASSIUM SERUMMMOL/L | | | 33.28 ¢| | | 40.47 | | HDL-CHOLEST. MG/DL | | | 111.82 ¢| | | 97.00 | | LDL-CHOLEST. MG/DL | | | 127.20 | | | | | IRON UG/DL | | | 3.55 | | | | | PHOSPHORUS MG/DL | | | 66.65 | | | 54.58 | | TRIGLYCERIDES MG/DL | | | 7.26 | | | | | URIC ACID MG/DL | | | | | 1.00 | | | VOLUME URINE L/24H | | | | | | 60 <| | (GFR(ESTIMATED | | | | | 2822.00 ¢| | |CREATININ U/24HMG/24H | | | | | 282.20 | | | CREATININ UCONCMG/DL | | | | | 16.60 | | | PROTEIN U CONC MG/DL | | | | | 166.00 ¢| | |PROTEIN U/24HR MG/24H | | | | | | 277.00 | | VITAMIN B12 PG/ML | | | 5.60 | | | 5.40 | 5.30 | WBC K/UL | | | 3.00 | | | 2.10 | 2.30 | NEUTROPHILS K/UL | | | 54.10 | | | 39.50 ¢| 43.70 ¢| % % NEUTROPHILS | | | 2.00 | | | 2.68 | 2.43 | LYMPHOCYTES K/UL | | | 35.00 | | | 49.80 ¢| 45.80 ¢| % % LYMPHOCYTES | | | 0.40 | | | 0.41 | 0.38 | MONOCYTES K/UL | | | 7.30 | | | 7.70 | 7.10 | % % MONOCYTES | | | 0.20 | | | 0.14 | 0.16 | EOSINOPHILS K/UL | | | 3.00 | | | 2.69 | 2.93 | % % EOSINOPHILS | | |* ערך אפס | | | 0.02 | 0.02 | BASOPHILS K/UL | | | 0.60 | | | 0.37 | 0.46 | % % BASOPHILS | | | 4.77 | | | 4.93 | 4.63 | RBC M/UL | | | 14.80 | | | 15.50 | 14.20 | HEMOGLOBIN G/DL | | | 43.30 | | | 44.30 | 41.40 | % HEMATOCRIT | | | 90.80 | | | 90.00 | 89.40 | MCV FL | | | 31.10 | | | 31.40 | 30.80 | MCH PG | | | 34.20 | | | 34.90 | 34.40 | MCHC G/DL | | | 147.00 ¢| | | 123.00 ¢| 126.00 ¢| PLATELETS K/UL | | | 11.50 ¢| | | 11.60 ¢| 11.00 | MPV FL | | | 12.80 | | | 12.70 | 13.00 | % RDW | | | | | | URINE-CULTURE | |STERILE C | | | | CMV-IGG | | | |Negative | | | | CMV-IGM | | | |Negative | | | | EBV-IGM | | | |Negative | | | | HAV-IGG | | | |Positive | | | | HAV-IGM | | | |NEGATIVE | | | | HBS ANTIGEN | | | |NEGATIVE | | | | ANTI HBS | | | |Negative | | | | ANTI HBC IGG | | | |Negative | | | | HCV ABS | | | |NEGATIVE | | | | 3>| | | | TOXOPLASMA-IGG | | | | TOXOPLASMA-IGM | | | |Negative | | | | EBV EBNA (IGG) | | | |Positive | | | 47.20 | | | | | ADRENALINE-PL. PG/ML | | | 164.00 | | | | | NORADRENAL.(P) PG/ML | | | 349.35 | | | | |CORTISOL-SERUM NMOL/L | | | 2.70 | | | 2.18 | |TSH MIU/ML | | | | | | 1.04 | | SG SG | | | | | | LEUCOCYTES UR. | |NEGATIVE | | | | | | NITRITE | |NEGATIVE | | | | | | 5.50 | | (PH (URINE | | | | | | 20.00 | | PROTEINE UR MG/DL | | | | | | GLUCOSE URINE | |NORMAL | | | | | | 60.00 | | KETONES MG/DL | | | | | | 2.00 | | UROBILINOGEN MG/DL | | | | | | BILIRUBIN UR | |NEGATIVE | | | | | | ERYTHROCYTES | |NEGATIVE סוף דוח

16/05/2010 | 07:42 | מאת: ד"ר יעל הס

סה"כ החריגות מהנורמה אינן גדולות. רמת הטסיות (Platelets)מעט נמוכה אבל יש אנשים שזו הנורמה שלהם ובאופן כללי ברמות כאלה זה לא בעייתי או מסוכן.

16/05/2010 | 16:00 | מאת: אליהו הנביא

אני אמור לעקוב ? או שאני יכול להניח לזה ככה ? תודה שוב.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה