כאבי ראש חזקים..

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/02/2010 | 19:49 | מאת: רונה

שלום רב , אני בחורה בת 26 , אני סובלת כבר תקופה של 2 שנים וקצת יותר מכאבים חזקים בראש , אני לא יודעת אם זה מגרינה או לא ? ?אבל אופי הכאב הוא כאבים חזקים במיוחד שבאים בפתאומיות בצד אחד של הראש וגם לפעמים בות בכל הראש ,עם לחץ בעיניים , והרגשות של בחילות .. אני לא יודעת אם לכאבים הנ"ל יש קשר עם אופי העבודה שלי בכך שאני עובדת כנציגת שירות לקוחות וכל והעבודה שלי עם אוזנייה כמובן ..וחשוב לציין שהכאבים החזקים התחילו אחרי תקופה מזה שהתחלתי לעבוד בתחום הנ"ל ... אבל האם יש קשר לכאבי ראש החזקים שיש לי ??

שלום שירי את מתארת כאבים התקפיים חד צדדיים מלוים בחילה עשוי להתאים למיגרנה כדאי לפנות לרופא המשפחה שיאשר האבחנה ויציע טיפול.

14/02/2010 | 05:54 | מאת: ליטל

היי רונה, עבדתי בשירות לקוחות זה 3 שנים, לפני שנה קרה לי את אותו דבר שאת מתארת. התחילו לי כאבי ראש חזקים, וזה הגיע למצב שלא יכלתי לעבוד יותר משעתיים בעבודה. לאחר שעזבתי את העבודה כאבי הראש פסקו. לעולם בחיי לא סבלתי ממגרנות, אבל פתאום הם התחילו. אני חושבת שזה בגלל האוזנייה במיוחד לאור העובדה שהם החלו כאשר החליפו לנו לאוזניות חדישות יותר. אז או שהם גרמו לי למגרנות או השחיקה מהתפקיד. כיום ברוך ה' אני מתפקדת ביום יום כרגיל, כמובן שלא עובדת בעבודה טלפונית, ולא סובלת ממגרנות כלל. לעולם לא הלכתי לאבחן עם רופא משפחה שאלו אכן מגרנות אבל הם היו כאבי ראש חזקים שגרמו לי לא לתפקד וכל שיחה שהייתי מדברת זה היה גורם לי כאב חד במוח ממש כמו קדיחה ולא הייתי מרוכזת בשיחה עם הלקוח - מזל שהייתי ותיקה וידעתי את כוונתו לפי כמה מילים בודדות שקלטתי בכאבים הללו.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש