טיפול

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/11/2009 | 09:18 | מאת: נורית

אני סובלת כבר שנים ממגרנות. לפני כ-15 שנים התחלתי טיפול מניעתי בדרלין. בעבר לקחתי כמויות גדולות (הגעתי עד 160מ"ג ליום). היום נשארתי על 20מ"ג (הרופא לא מרשה לי לרדת מזה מפחד שהלחץ דם ישתולל). אני מחפשת טיפול תרופתי אחר (הדרלין כבר לא יעיל). שמעתי על טיפול שזוכה להצלחה בתרופה טופמקס. למי עלי לפנות ואיפה אפשר לקבל טיפול זה?

02/11/2009 | 17:48 | מאת: ד"ר יעל שטרן

נורית שלום עלייך לפנות לנוירולוג על מנת להחליף את הטיפול המונע לטיפול יעיל יותר

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש