נורמלול כטיפול מונע מיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/02/2010 | 17:42 | מאת: איציק

אני בן 56 מאז שאני זוכר את עצמי אני סובל ממיגרנות שמלוות בכל הסימפטומים הידועים.הסתגרות בחדר חשוך מספר ימים מלווים בבחילות,הקאות כאב הולם בצד ימין ועוד.בשנים האחרונות התחלתי להשתמש בכדור זומיג.אם אני לוקח בזמן הוא פועל לא רע.הסימנים להתחלת המיגרנה נעלמים.הבעיה שלמחרת הסימנים שוב חוזרים. בממוצע אני לוקח שני כדורי זומיג 2.5 ממג בשבוע.לפני כחודש בעצה עם רופא המשפחה התחלתי לקחת חצי כדור נורמלול 25 ממג כל בוקר.מאז לא הגעתי למצב של צורך בזומיג.יש שיפור עצום .אין לי כמעט התחלות של סימנים למיגרנה ואם יש הם חולפים.אני לא מרגיש איזה שהם תופעות לוואי לנורמלול. ולשאלה שלי. נורמלול זה כדור שמיועד לסובלים מבעיות בלב.אין לי שום בעיה בלב.כל הבדיקות כולל בדיקות מאמץ מעולות.לחץ הדם שלי 110/70. האם אין חשש לנזק בלקיחת נורמלול באופן קבוע למרות שאין לי בעיית לב.

נורמלול שייכת לקבוצת תרופות הקרויות חוסמי ביטא תרופות ממשפחה זו נמצאו כיעילות למניעת מיגרנה מאז שנות הששים ללא כל קשר להשפעתן על לחץ הדם.המינונים שונים למזלך ההשפעה אצלך במינון מינימלי. תמשיך כך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש