רילרט 40 מ"ג

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

12/01/2010 | 16:52 | מאת: מרינה

שלום, אני בת 24 סובלת ממגרנות מס' שנים. לאחרונה ההתקפים הפכו להיות ליותר ארוכים כ- 4 ימים רצוף שאי אפשר לתפקד (רק להיות במיטה). בתקופה כזאת אני נוטלת כ- 2 כדורי רילרט 40 מ"ג ביום ועדיין הכאבים נשארים אך החלשים ואני מצליחה לקום מהמיטה. האם המינון הזה גבוה מדי? מה עוד אפשר לעשות כדי להפחית את הכאב?

כאבים ארוכים כאלה מרינה שאינם מגיבים היטב לרלרט מצריכים ככל הנראה טיפול תרופתי מונע כדאי לפנות לרופא בענין זה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש