מיגרנה ותרופת דפלפט

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/01/2010 | 21:39 | מאת: גילה

שלום ד"ר שטרן, אני סובלת זה שנים רבות ממגרנה, ולאחרונה החמירו מאוד הכאבים ותדירות ההתקפים.לאחר התיעצות עם נוירולוג קיבלתי את תרופת הדפלפט והתחיל עם חצי כדור. לאחר קריאת עלון התרופה יש לי חששות כבדים ללקיחת התרופה, הרבה אזהרות, תופעות לוואי מוזרות וכו'. האם התרופה הזו הוכיחה עצמה כמונעת התקפי המיגרנה? האם התופעות לוואי של התרופת באמת כפי שמופיעות בעלון? תודה על תשובתך גילה

גילה שלום אמנם השאלה הופנתה לד"ר שטרן אך ארשה לעצמי לענות. הדפלפט היא תרופה מקובלת ויעלה לטיפול במיגרנה היא משמשת גם כתרופה נגד אפילפסיה כמובן ללא קשר למיגרנה. ברוב המקרים התרופה נסבלת היטב עם מעט תופעות לואי בעלון יש צורך חוקי למנות את כל התופעות שדווחו כולל הנדירות ביותר ומכאן הרשימה ה"מוזרה" לנסיוני תרופה יעילה לרוב ללא בעיות מיוחדות.

23/05/2010 | 14:39 | מאת: קרן

לי עזר אך יש לעיתים נשירה ועליה במשקל מלבד זה היא מעולה כמובן לאחר התייעצות רפואית...

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש