ריזלט וציפרלקס

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

05/01/2010 | 16:52 | מאת: דיקלה

שלום ד'ר רציתי לדעת מה דעתך על שילוב של ריזלט 10 מ"ג בעת הצורך כמובן +ציפרלקס 10 מ"ג (ע"ב יום יומי) . 2 רופאים אמרו לי שאוכל לקחת אך עדיין אני חוששת מתסמונת סרטונין. מה עושים? תודה רבה

שלום דיקלה, שאלה טובה וחשובה שתי התרופות פולות על סוגים שונים של סרוטונין ולכן אין מניעה ליטול שתי התרופות יחד. ממש לאחרונה יצאה עבודת מחקר רחבה של האגודה האמריקאית לכאבי ראש שמראה שאיו סיכון יתר לתסמונת הסרוטונין בנטילת תרופות אלו במקביל ושוללת לחלוטין הערת הFDA שממש לא היתה מדעית ולא מבוססת. בהצלחה!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש