כאבי ראש בהריון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

31/12/2009 | 15:46 | מאת: עמית

שלום אני בהריון שלישי (שבוע 26. לפני ארבעה ימים הופיע כאב ראש בצד שמאל של המצח. הכאב חלף מעצמו כעבור מספר שעות. לאחר הפוגה של יומיים, חזר הכאב, בעוצמה רבה יותר, לאחר חשיפה לרעש חזק. הכאב לא חלף על אף שנטלתי כדור דקסמול. לאחר התעוררות משנת הלילה הוא חזר, ושוב לא נעלם לאחר נטילת כדור נוסף. השלב מסוים הכאב "פלש" גם לחלק האחורי של הראש, אך כאב זה חלף, והמוקד נשאר במצח. בעבר לא סבלתי מכאבי ראש משמעותיים, פרט לאירוע מלפני כשנה במהלך טיסה, אז נתקפתי לראשונה בכאב ראש עוצמתי, שחלף לאחר שינה בחושך. האם כעת אני סובלת ממיגרנה? האם יש צורך בטיפול או בירור?

אכן מיגרנה עשויה להופיע בהריון אם כי בסובלות ממיגרנה לרוב הכאבים נעלמים לקראת החצי השני של ההריון. קרוב לודאי כי את סובלת ממיגרנה אולם באם יחזרו הכאבים כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה!

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש