תרופה למיגרנה בשלב התחלתי

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

10/12/2010 | 08:59 | מאת: ג'ודי

שלום, אני סובלת ממיגרנות מאז שאני זוכרת את עצמי. מה שעוזר לי ב-100% מהמקרים של מיגרנות קשות הוא כדור רילרט (קורה 1-2 בחודש). בהתחלת התקפים הייתי נוטלת אופטלגין וב-80% מהמקרים זה היה מונע התפתחות למיגרנה חזקה. לאחרונה יצאו מאמרים רבים על נזקי וסכנות הדיפרון שבאופטלגין ומכיוון שאני נוטלת אופטלגין כ-1 לשבוע - אני מודאגת. איזו תרופה טובה (וחזקה) כמו האופטלגין? אקמול ואקמול פוקוס לא עזרו... אני בת 28, ללא בעיות בריאותיות.

שלום ג'די אין צורך ליטול אופטלגין קחי רלרט מיד עם תחילת ההתקף

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש