מיגרנה בהריון

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

30/11/2009 | 12:15 | מאת: שני

שלום, אני בת 34, לא סובלת ממיגרנות כלל. רק בהריונות. (ליתר דיוק היו לי בעבר, כשלא הייתי בהריון, מיגרנות קלות ביותר עם אאורה אבל מקרים ממש בודדים). אני בהריוני השני כעת. בהריון הראשון שלי סבלתי הרבה ממיגרנות (היה ברובו בקיץ) ומיגרנה עם אאורה. עכשיו, בהריוני השני (שליש שני כרגע) יש לי שוב הרבה מיגרנות. קראתי שחשוב לאבחן ולבדוק אם אין חשש לפקקת הורידים. האם זה נכון?

03/12/2009 | 20:06 | מאת: ד"ר יעל שטרן

שני שלום אכן יש מקום לערוך ברור המטולוגי להפרעת קרישה אם כי נראה לי שגם מחוץ להריונות יש לך התקפי מיכרנה יתכן קלים יותר

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש