כאבי ראש בת 18

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/11/2010 | 09:22 | מאת: נורית

דר' שלום, ביתי בת ה-18 סובלת מכאבי ראש בלתי פוסקים כל יום וכל היום, מזה כ- שנתיים, עד לפני שנה היינו מטופלים ע"י נורולוג ילדים שהפנה אותנו ל- MRI, שיצא תקין לחלוטין, בהמלצת הרופא הוחלט לקחת כדור לכאב ראש באופן קבוע, ביתי סירבה לכך, במקביל המצליצ על טופמקס, אך ביתי סירבה לכך עקב תופעות לוואי(כן, אין הרבה שיתוף פעולה, מאחר ולא מאמינה בלהיות תלויה בכדורים), עברה דיקור סיני, שהיטיב מעט את הכאב (רק בתקופת הטיפול)אך חזר מהר מאוד, לפני כ- 4 חודשים הייתה הפוגה בכאבי הראש, אך לפני כחודש כאבי הראש חזרו שוב על בסיס יומ יומי ללא הפסקה, אציין כי ביתי מסרבת לכל כדור בתואנה שאינו עוזר (אם לקחה ולא עזר, נפסל מצידה), אנא עזור לי אני מיואשת וחסרת אונים, מצד אחד יש כאב, אך יש סירוב לטיפול תרופתי, האם יתכן כי משהו התפספס בבדיקת ה- MRI? האם לקרוא לכאב מיגרנה? (לקחה כדור מיגרלב אחד, ולדבריה לא עזר) כאב ראש כרוני? אנא תשובתך בהקדם תודה מראש

שלום נורית אכן בעיה שאין שיתוף פעולה.רוב כאבי הראש היומיומיים הם ראשוניים ואין ממצאים חריגים בMRI ההחלטה היא של בתך. מדובר על איכות חיים ולא תוחלת חיים אולם יש ללא ספק אפשרויות מגוונות לשיפור המצב . כאשר בתך תחליט שכשל כוחה היא תפנה ביוזמתה ואז יהיה גם רצון טוב.בשלב זה הכדור לגמרי במגרשה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש