כאב ראש במשך שבוע אשה בת 38

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

13/03/2016 | 10:06 | מאת: דייויד

שלום, אני אשה בת 38 בריאה בד"כ, לפני שבוע חזרתי מחו"ל ובאותו היום החלו לי כאבי ראש, כל פעם במקום אחר בראש, לעיתים כמו "קסדה", לעיתים הכאבים מתגברים ולעיתים נחלשים. אני סובלת ממיגרנות אבל הפעם מדובר בכאב ראש, נוטלת אקסדרין או אקמול אך זה רק מוריד את הכאב. אינני לחוצה או במתח נפשי, ישנה בסך הכול טוב, לא נוטלת כדורים באופן קבוע ו\או גלולות. מודאגת, מעולם לא חוויתי כאבי ראש במשך שבוע עד מתי לחכות שהכאב יעבוד וממה יכולים להיות הכאבים? האם מומלץ CT או MRI?

שלום ד מקווה שכבר חלפו הכאבים,יתכן מעין מצב של מיגרנה מאורכת או כאב ראש תעוקתי, נסי משככי כאב במשך שבוע באם לא יחלוף פני לרופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש