טיפול במיגרנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

18/11/2010 | 14:31 | מאת: מיכל

שלום , יש לי מספר שאלות . אני בת 32 וסובלת כבר מספר שנים ממיגרנות קשות , כרגע בתדירות של מספר ימים פעם בחודש , בדרך כלל , לפעמים יותר לצערי ... כל הכדורים הרגילים לא עוזרים ולאחרונה קיבלתי מהרופא כדורי אלגולוזין . האם הם מתאימים או שכדאי לי לקבוע תור לנוירולוג מומחה ולהתייעץ איתו ? האם מניסיונכם מיגרנות גם יכולות לעבור לאחר תקופה ? האם דיקור סיני ושיטות הוליסטיות אחרות מסייעות ? תודה רבה מיכל .

שאלות רבות מיכל אלגוליזין אינה תרופה טובה למיגרנה לאורך זמן.כדאי להתיעץ עם נוירולוג.מיגרנה היא מחלה כרונית בתקופות חיים שונות חלים שינויים אך נדיר שתעלם. יש המגיבים לטיפול משלים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש